Frokostordning

Med en frokostordning fra Mad-Glad får I hver dag tilberedt og pakket mad leveret lige til døren – klar til at blive anrettet lækkert og indbydende hos jer.

Frokosten er bygget op omkring en tag-selv-buffet med lune retter samt kolde salater, pålæg, tilbehør samt hjemmebagt brød. Vi laver så vidt muligt vores mad fra bunden og tager hensyn til eventuelle ønsker omkring vegetarer, allergikere eller kollegaer, med anderledes spisevaner. Vi vil bestræbe os på at imødekomme de ønsker og behov, I måtte have.

Vores buffet er bygget op omkring en tag-selv-buffet med nedenstående ramme. Der indgår altid lune/varme og kolde retter og forskelligt slags tilbehør:

DET KOLDE:
1 slags innovativ pålæg – ofte fisk med tilbehør
1 slags hjemmelavet slagterpålæg – traditionelt med tilbehør. En ugedag hver anden uge erstattes de 2 slags pålæg af traditionelt dansk smørrebrød.

DET LUNE/VARME:
1 varm ret med tilbehør af enten kartofler, ris, pasta eller korn.

DET GRØNNE:
1 grøn salat med 3 komponenter
1 fyldig salat af grøntsager, kerner, linser, bælgfrugter, ris, pasta m.m.

BRØD:
Hjemmebagt brød

DET SØDE:
1 gang om ugen serverer vi kage eller en portioneret dessert

Vores frokostordning er sammensat af to elementer: En kuvertpris (der afhænger af antal personer) og en transportpris (der afhænger af, hvor I bor)

Pris pr. kuvert:        46,-

Herudover vil der være en transportomkostning, som afhænger dels af antal kuverter, samt de adgangsforhold der er på jeres adresse. Kontakt os for at få et tilbud på levering.

Alle priser er ekskl. moms og transport.

Kontakt os hør nærmere om mulighederne